• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ridders zoeken helpende handen voor hun kindercarnaval

  12 februari 2020

  NINOVE – De Ridders in de Wortelorde zijn op zoek naar vrijwilligers, die willen meehelpen aan de opbouw in de stedelijke sporthal. Daar heeft zaterdag 29 februari de show van de kindercarnaval plaats.

  De sporthal in feestmodus zetten, vergt heel wat tijd en inspanningen. Daarom doen de Ridders een oproep. Mocht je zin en tijd hebben om vrijdag 28 februari mee te helpen, dan ben je welkom in de sporthal, tussen 21 uur en 23 uur.

  De kindercarnavalisten zullen je eeuwig dankbaar zijn.

  Info: Ridders in de wortelorde.
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons