• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Circus Renz aangekomen in Ninove voor Kindercarnaval

  15 februari 2018

  Het gekende circus Renz Berlin is neergestreken op het Dr. Hemerijxckplein in Ninove voor de voorstelling ter gelegenheid van 55 jaar Kindercarnaval op zaterdag 17 februari, een organisatie van de Ridders in de Wortelorde. Inschrijven voor het kindercarnaval kan vanaf 11.30 uur in CC De Plomblom, deelname en circusvoorstelling is gratis voor alle ingeschreven kinderen. Voor ouders en grootouders zijn er kaarten te koop aan de circuskassa op zaterdag.   Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons