• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Rune en Margot zijn kinderprins en -prinses carnaval 2019

  09 maart 2019

  NINOVE – Trouw aan de traditie trapten de Ridders in de Wortelorde het carnavalsweekend op gang met hun kindercarnaval, zaterdag 09 maart. Het succes van de afgelopen jaren is nogmaals bevestigd. De minder goede weersvoorspellingen hebben honderden kinderen er niet van kunnen weerhouden om er opnieuw een vrolijk feest van te maken.

  De Ridders in de Wortelorde kunnen alweer terugblikken op een uiterst geslaagd kindercarnaval. Ook dit jaar deden zij extra inspanningen om tijdens de stoet de volwassenen te scheiden van de kinderen. De toeschouwers zagen op deze manier een feestelijke parade met dans en plezier voor en door de kleine carnavalisten. Aansluitend werden meer dan 600 deelnemende kinderen getrakteerd op een sprankelende en gevarieerde show.

  De winnaar van de grote groepen was ‘Mini Wel Bestedj’ met als thema ‘De Pauw Wauw’.

  Bij de groepen met 6 tot 10 leden won ‘Skiëf Gezoepen’ met als thema ‘Wettels Airlines’.

  In de afdeling 2 tot 5 leden mochten de ‘Wegwijsmeekes’ met de eer gaan lopen.

  De Kleine Augustprijs ging naar Liam Dominick.

  Als apotheose van de namiddag zijn de kinderprins en kinderprinses 2019 op het podium geroepen. Dit jaar mogen Rune Mertens (9 jaar) en Margot Van Eeckhout (9 jaar) met volle teugen van deze titel genieten. Zij gaan nu een zeer druk weekend tegemoet, aangezien ze alle carnavalsevenementen vanop de eerste rij mogen beleven.

  MLI

  https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=2410692095720908&__xts__%5B0%5D=68.ARA65Th6IzsBENU89yJddnfvfHFzcsYyh3CKIErxotS3utfQ2JxcZ2XusKiHrXaSxAHQkkhR2Zv65iYvqngpa9vFg3BobLVkW1Cfc6ZZ3CDa34d8XgiM_-2LNf7Wv_cKpS6abPV-oUaNsAJUPVGRS9og7XD1uw2M0BJFOlyCSprz-1Em-zpAv8p3tFfIL9cIaqFRAdvu-Z–g_NPiGfH7h6wArTJkp_CRG87tsUKIGhju1sMFf2N7icaBANbSUkmHE50VcKRRPzxPgW8xVXy2mqjvMWQVLW1mxLQCs0uGhdAQMupyWg18CCtkwQAvGOwJa4ELD8km-W0Vl653kyH6IoifouORVNRjoywggRfHh9qktnTAKOV7hJZqzrpzXFBjSjfBa9ZlY51vR5YIjUxfYX1MBlFyAU6Hdgb4AtGX5EigGlDAjON4DpdSiq_t3EgLcUe9ML-YHhOevclZ_ps&__tn__=-UC-R

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons