Serge en Steven stapten sponsortocht van bijna 61 km

22 februari 2021

NINOVE – De beide stappers-carnavalisten hebben zondag 21 februari hun eigen stoet gestapt. Dat deden ze ten voordele van de miniatuurstoet van carnavalsradio ENKAAVEE.

Zondagavond zat de gezamenlijke wandeltocht van Steven Arijs en Serge Van Lierde er op. Ze haalden 60,66 km om precies te zijn.

Eigenlijk hebben ze 9 uur en 26 minuten effectief kunnen stappen. Niet alleen hadden ze geluk met het prachtige pre-lenteweer. Ze konden ook rekenen op veel bijval langs hun wandelparcours. Niet alleen onder de vorm van drankjes, maar ook gulle giften, die de mensen hen al toestopten.

Sponsoring

In feite is het de bedoeling dat sympathisanten nu de sponsorbedragen storten.

Dat kan door 10, 20, 50 cent of € 1 te schenken per gewandelde kilometer, afgerond 61 km.

Je stort het bedrag op rekeningnummer BE 67 9733 9833 5887, met als mededeling ‘Stappen voor ENKAAVEE’.

Info: Serge Van LierdeSteven Arijs.

MLI

Een overzicht van de sponsortocht van Serge en Steven.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons