Carnavalsthema voor 2019 bekendgemaakt

07 april 2018

# Ninove  – Tijdens de evaluatievergadering van carnaval Ninove 2018 met alle carnavalsinstanties, carnavalsgroepen en stadsdiensten in CC De Plomblom werd na de bespreking van het voorbije carnaval ook het nieuwe thema voor carnaval 2019 bekendgemaakt door de Karnavalraad Ninove. Het werd “GOED OP DREEF” , een thema waar men alle rictingen  mee opkan maar waar een verwijzing inzit naar het nieuwe stadsbestuur dat van start zal gegaan zijn en de werken die aan de gang zijn (en nog zullen zijn met carnaval 2019) in de Dreefstraat. Maar de carnavalisten zullen er ongetwijfeld hun eigen verhaal van maken en met de meest uiteenlopende creaties naar buiten komen. Carnaval Ninove 2019 zal doorgaan in het weekend van 10 maart 2019.

(NGN)

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons