Carnavalsthema voor 2019 bekendgemaakt

  07 april 2018

  # Ninove  – Tijdens de evaluatievergadering van carnaval Ninove 2018 met alle carnavalsinstanties, carnavalsgroepen en stadsdiensten in CC De Plomblom werd na de bespreking van het voorbije carnaval ook het nieuwe thema voor carnaval 2019 bekendgemaakt door de Karnavalraad Ninove. Het werd “GOED OP DREEF” , een thema waar men alle rictingen  mee opkan maar waar een verwijzing inzit naar het nieuwe stadsbestuur dat van start zal gegaan zijn en de werken die aan de gang zijn (en nog zullen zijn met carnaval 2019) in de Dreefstraat. Maar de carnavalisten zullen er ongetwijfeld hun eigen verhaal van maken en met de meest uiteenlopende creaties naar buiten komen. Carnaval Ninove 2019 zal doorgaan in het weekend van 10 maart 2019.

  (NGN)

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons