• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vriëjt Miskwekt wint De Ploët 2020

  11 november 2020

  NINOVE – De leden van de Prinsencaemere maakten vandaag, 11 november, de winnaar bekend van hun wedstrijd voor het beste carnavalslieken 2020.

  Door corona was de bekendmaking steeds uitgesteld. Woensdag 11/11, op de ‘normale’ opening van carnaval Ninove, was het moment aangebroken.

  In samenwerking met carnavalsradio ENKAAVEE is de winnaar bekendgemaakt.

  De top-3 van 2020
  1. Vriëjt Miskwekt met ‘Veske Vrau’
  2. NKV Smosj met ‘Diamante zjubelee’
  3. NKV Veneir Te Naujg met ‘Witkap in de locht’

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons