Wandelzoektocht langs gekende en minder gekende plekjes in het stadscentrum

06 april 2021

NINOVE – De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert een wandelzoektocht doorheen het stadcentrum. Je kan deze vanaf woensdag 07 april helemaal corona-veilig afwandelen op een tijdstip, dat je zelf kiest. En je moet helemaal geen carnavalist zijn om er aan deel te nemen.

Om tijdens deze evenementen-loze periode iets om handen te hebben, werkte de Karnavalraad een wandelzoektocht uit. Tijdens de 7 km lange tocht in het centrum van Ninove kom je vast en zeker langs steegjes en plekjes, die je nog niet bekend zijn.

Vragen

Er is een vragenronde aan verbonden. Je moet niets apart opzoeken. De antwoorden daarop kun je tijdens de tocht terugvinden.

Na deze wandeling zal je ongetwijfeld ook iets meer te weten zijn gekomen over de geschiedenis van onze stad.

Om je attent te houden tijdens deze tocht, is ook een fotoronde voorzien. Goed uitkijken tijdens de wandeling is dus noodzakelijk.

Praktisch

 • Een deelnameformulier kun je best in kleur afprinten via de website carnaval Ninove. Daarna kan je op pad.
 • Je kan de tocht afleggen tussen 7 april en 30 juni 2021.
 • De wandeling start op Dr. Hemerijckxplein en loopt doorheen het centrum.
 • Jouw ingevuld formulier kan je na afloop op een van de vier mogelijkheden inleveren:
  – bij de leden van de Karnavalraad,
  – in de bus aan garage Central,
  – opsturen naar de Karnavalraad (p/a Désiré De Bodtkaai 19, 9400 Ninove),
  – digitaal doorsturen via taufken@gmail.com.
 • Uit de inzendingen worden 10 winnaars bekend gemaakt, die de vragen correct hadden en het dichtst het antwoord van de schiftingsvraag beantwoordden.

Info: Koninklijke Karnavalraad Ninove.

GNE

 • Meest Recent
 • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons