• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wettelmeziek bij ‘Enkaavee op MIG’

  08 november 2019

  NINOVE – Hoewel carnaval Ninove pas op 1 maart 2020 plaatsvindt, trappen de carnavalisten de radio al vandaag af in café Prohibition in Ninove.

  Ze doen dat in de aanloop naar de officiële opening van het nieuwe carnavalsjaar, dat op 11 november gebeurt in de bedrijfshal van Cloë.

  De startshow van ‘MIG Enkaavee’ begint om 17 uur en gaat live tot 22 uur in café Prohibition.

  Vanaf vrijdag 7 februari is ‘Enkaavee op MIG’ 24 uur op 24 te beluisteren via 106.2 FM.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons