• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Winnende carnavalsaffiche 2021 bekendgemaakt

  20 december 2020

  NINOVE – Zaterdagavond 19 december, werd het winnende ontwerp van de carnavalsaffiche bekendgemaakt door de Koninklijke Karnavalraad Ninove, tijdens het carnavalsprogramma op ENKAAVEE.

  In totaal kwamen er vijf ontwerpen binnen van vijf verschillende carnavalsverenigingen.

  Koen Vanopdenbosch, lid van carnavalsvereniging NKV Van ’t Alverdrau Donker, heeft de winnende affiche ontworpen. De affiche heeft een duidelijke link met de aktuele situatie rond corona, en in het thema van 2021 ‘Resikleert isj een teema’; in beeld gebracht met het groene recycling logo en alle thema’s van de voorbije jaren in verwerkt.

  Verzamelaars

  De affiche zal tijdens de normale carnavalsperiode in het straatbeeld, handels- en horecazakenzaken opduiken. Maar de affiche is ondertussen ook uitgegroeid tot een verzamelobject bij vele carnavalisten.

  Pascal Carael : “Daarom wou de Karnavalraad de reeks niet onderbreken en liet de wedstrijd doorgaan. Op die manier blijven de carnavalisten ook het samenhorigheidsgevoel behouden in dit jaar zonder echte carnaval.”

  https://www.youtube.com/watch?v=3R7dQ9FNF-A

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons