• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Worteloverbrenging van Freggy naar café Den Belleman

  02 maart 2019

  NINOVE – Wortel Freggy is overgebracht naar café Den Belleman, zijn laatste rustplaats voordat hij in vlammen zal opgaan.

  Carnavalsvereniging Stinkend Raujk had de eer om dit jaar de wortel te ontwerpen, die op carnavalsdinsdag in vlammen zal opgaan tijdens de ‘Wettelverbrannink’.

  De leden van Stinkend Raujk brachten, zoals de traditie het wil, de wortel één week voor het carnavalsweekend over naar café Den Belleman. Daar is hij tot dinsdag van carnaval te bezichtigen.

  Belleman Hans Van Laethem en prins Dario keken toe of alles in orde kwam en of de wortel zou passen in het café. Iets dat lukte, al was het zeer nipt.

  Van ’t Alverdrau Donker, de groep die vorig jaar de wortel gemaakt had, kreeg een foto om op te hangen als aandenken.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons