• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Academie concerteert terug online

  02 april 2021

  NINOVE – ‘Academie in Concert’ krijgt zaterdag 3 april uitzonderlijk een 2de editie: Academie in Concert online 2.0.

  De eerste online editie van zaterdag 30 januari kende veel succes, enthousiasme en appreciatie. De academie voelde zich daardoor aangemoedigd om er deze 2de editie aan vast te hangen.

  Op die manier biedt het academieteam aan de leerlingen een motivatie om vol te houden, om te blijven oefenen en naar een afgewerkt product, een voorstelling toe te werken.

  De Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans verwent het publiek de hele dag. Het mag een bloemlezing verwachten van alle disciplines van de academie.

  Info: Academie.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons