• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Belgisch Kampioenschap van de bellenmannen

20 augustus 2018

HAALTERT – Het Belgisch kampioenschap van de bellenmannen heeft plaats tijdens de Cultuurmarkt op zondag 16 september 2018.

De bellenmannen zullen twee keer roepen vanop de roepsteen tegenover de kerk. De eerste keer om 11.15 uur en een tweede keer om 16 uur De prijsuitreiking volgt daarop om 17 u. aan de roepsteen.

Een jury beoordeelt de roepen op draagwijdte van de stem, het correct opvolgen van de teksten, de articulatie, maar ook op de uitstraling. Elke bellenman brengt ook een partner mee, escorte genoemd; meestal is dit een dame. Ook zij dingen mee naar erkenning en worden beoordeeld op kledij en uitstraling.

Op de foto: de deelnemende bellenmannen aan het kampioenschap van 2017 in Lennik met vooraan als tweede van rechts de Ninoofse bellenman Hans Van Laethem.
 
Info over de cultuurmarkt: informatie@haaltert.be

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.