• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Academie gaat een hele dag online

  29 januari 2021

  NINOVE – De leerlingen en leerkrachten van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (AMWD) stellen zaterdag 30 januari ‘Academie in Concert’ online voor.

  ‘Academie in Concert’ is het hoogtepunt van het schooljaar. Dit keer zal het noodgedwongen online plaatsvinden. De schoolorganisatie is onderworpen aan strikte veiligheids- en gezondheidsregels.

  Virtueel

  De afgelopen weken en maanden namen de leerkrachten filmpjes op of monteerden ze verschillende opnames tot één synchrone uitvoering.

  Via de website en de facebookpagina van de academie kan je zaterdag 30 januari om het halfuur kijken en luisteren naar viool, zang, dans, dwarsfluit, verteltheater en meer. Muzikanten, woordkunstenaars en dansers, gevorderde en beginnende leerlingen staan dan op het virtuele podium.

  Cultuurschepen Henri Evenepoel (Open VLD) wenst leerlingen en leerkrachten alvast veel succes met de voorstellingen. Hij prijst ook hun doorzettingsvermogen om in deze moeilijke tijden muziek, theater en dans te blijven maken.

  Praktisch

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons