• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

De inschrijvingen voor het Ninoofs quiztornooi zijn nu geopend

30 september 2018

NINOVE – De 44ste editie van het Ninoofs quiztornooi heeft plaats eind januari, begin februari 2019. Gelet op de grote populariteit ervan, is het geraadzaam snel in te schrijven. Dit kan vanaf nu.

De ‘Werkgroep Quiz Ninove’ tekent voor het 44ste Ninoofs quiztoernooi. Het loopt zoals steeds over 4 vrijdagavonden, telkens om 20 uur, in het GO! Atheneum Ninove:

 • vrijdag 18 en 25 januari 2019,
 • vrijdag 1 en 8 februari 2019.

De quiz bestaat uit 160 vragen. Er zijn 5 reeksen met volgende 15 rubrieken:

 1. Andere muziek
 2. Varia 1
 3. Literatuur
 4. Film
 5. Geschiedenis
 6. Fauna & Flora
 7. Sport
 8. Games & Strips
 9. Actualiteit (vanaf 2014)
 10. Aardrijkskunde & Toerisme
 11. Media
 12. Wetenschappen & Techniek
 13. Beeldende kunst & Architectuur
 14. Varia 2
 15. Popmuziek

Iedere ploeg beschikt over 1 joker die ze op 1 rubriek mag inzetten en geldend voor een hele avond.

Iedere ploeg ontvangt een prijzenpakket. Er zijn ook prijzen voorzien voor de rubriekwinnaars.

Inschrijven kan vanaf nu door 40 euro te storten op het rekeningnummer BE08 0682 2280 7613 van de ‘Werkgroep Quiz Ninove’, met vermelding van ploegnaam. Er kunnen maximum 40 ploegen van 5 personen deelnemen.

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Wil de inschrijving bevestigen door een e-mail te sturen naar rikdemulder@skynet.be met de vermelding van de ploegnaam, de naam en het telefoonnummer van de ploegverantwoordelijke.

MLI

 • Meest Recent
 • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.