• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Plomblom vraagt groen licht voor heropening

  26 februari 2021

  NINOVE – Net als andere cultuurcentra, baadt het cc De Plomblom donderdag- en vrijdagavond in een groen licht. De kleur van de hoop voor een heropstart van de cultuursector.

  Het is niet de eerste keer, dat De Plomblom in een aparte lichtsfeer baadt. Vrijdag 28 augustus 2020 stonden meer den 160 cultuurcentra in de rode spotlights. Toen was het rood alarm bedoeld om de aandacht te trekken op alle betrokkenen in de cultuursector. Niet alleen de artiesten, maar de velen die op een of andere manier een onmisbare bijdrage leveren aan de podiumkunsten.

  Hoop

  Die bekommernis is er nog steeds.

  Dit keer kozen de cultuurhuizen voor groen. Met die kleur vragen ze om perspectief voor de heropstart van de cultuursector.

  Ze hopen op groen licht om iedereen opnieuw te mogen ontvangen in een veilige omgeving.

  Info: cc De Plomblom.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons