De Ware Vrienden gelasten hun toneelvoorstellingen af

  07 november 2021

  DENDERWINDEKE – De zes voorstellingen van ‘Doe het zelf neushoorn’ zijn omwille van de corona-onzekere situatie afgelast. Je krijgt reeds aangekochte toegangskaarten terugbetaald.

  De koninklijke toneelkring De Ware Vrienden had zes toneelvoorstellingen gepland in Trefpunt Winnik, op 27-28 november, 1-3-4-5 december. Meteen het 74ste speelseizoen.

  Afgelast

  Deze opvoeringen van ‘Doe het zelf neushoorn’ gaan echter niet door, aldus een vertegenwoordiger van de vereniging. “Wegens de toenemende coronabesmettingen en de steeds wijzigende en mogelijks verstrengende maatregelen, is beslist om de toneelvoorstellingen af te gelasten.”

  Mocht je in voorverkoop kaarten hebben gekocht, dan kun je deze terugbetaald krijgen bij diegene van wie je de kaarten hebt gekocht.

  MLI

  De zes voorstellingen zijn afgelast. Aangekochte kaarten worden terugbetaald.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons