Desert Lions gaan terug voor een goed doel

  11 mei 2022

  DENDERWINDEKE – De lokale afdeling van het Davidsfonds nodigt zondagnamdiddag 15 mei de Desert Lions uit om hun project toe te lichten.

  De Desert Lions doen sinds 2008 elke twee jaar een challenge. Daarmee ondersteunen en realiseren ze steeds een goed doel.

  De vereniging is sinds 2007 aangesloten bij de geregistreerde Britse liefdadigheidsinstelling ‘Go Help’, die werkt met lokale gemeenschappen in Centraal-Azië. Op die manier willen ze voor hen de toegang tot onderwijs en gezondheidszorg verbeteren.

  De Desert Lions zullen zondag 15 mei hun volgend project toelichten.

  De opbrengst van deze activiteit en een extraatje vanwege het DF-Denderwindeke gaat  volledig naar deze organisatie om hen te ondersteunen.

  Praktisch

  • Datum en uur: zondag 15 mei om 14 uur.
  • Plaats: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9 Denderwindeke.
  • Inkom: € 5 (Davidsfonds cultuurkaart) of € 7; kinderen t.e.m. 12 jaar gratis.

  Info: DF DenderwindekeDesert Lions.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons