• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Een beetje KRASJ-en met Koenraad De Smet

  22 december 2020

  NINOVE – Geen KRASJ, maar toch stellen enkele deelnemende kunstenaars een stukje van hun werk tentoon. Ontdek het op een slentertocht door de stad.

  In een leegstaand pand van de Despauteerstraat, naast de bibliotheek, presenteert Koenraad De Smet zijn fotoreeks ‘There’s always a way out of this place’.

  Abstractie

  Koenraad maakt zwart-witfoto’s van landschappen en gebouwen, die hij aantreft in zijn directe omgeving en op reis. Elke foto is een zodanig nauwkeurige uitsnede, dat hij abstractie wordt.
  Het beeld blijft herkenbaar, maar verrast de kijker door structuren, texturen, ritmes en details die je normaal over het hoofd ziet.

  Eerder al vermeldden we het werk van het kunstenaarsduo Robbert & Frank Frank & Robbert. Op de abdijparking aan het eind van de De Vlaminckstraat vind je hun installatie ‘GA WEG, LEED VAN DE WERELD’.

  Beide werken zijn onderdeel van KRASJ, ‘Het kind in u’, dat voorlopig is uitgesteld.

  Je kunt ook een digitale wandeling maken langs het parcours.

  Info: Maak een digitale wandeling langs het parcours.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons