Een kunstboek als fondsenwerving voor De Okkernoot

16 september 2021

VOLLEZELE – De Okkernoot vzw en beeldend kunstenares Lieve Bollaert zetten een niet alledaagse fondsenwerving op: de eenmalige uitgave van het kunstboek ‘Connections’.

Het oude stationsgebouw in Herne was twee jaar geleden de kader van ‘Connections’, een kunstproject van Lieve Bollaert. Dat stationsgebouw is eigendom van De Okkernoot vzw, een zorgaanbieder voor personen met een beperking.

Communicatie

Daaruit groeide het idee om samen een niet-alledaags fundraisingproject op te zetten. In februari verschijnt het kunstboek ‘Connections’.

Daarin staat het onvermogen tot communicatie centraal. De kunstenares verkent dit fenomeen aan de hand van thema’s als verbinding, hoop en vrije meningsuiting.

Het laatste deel van het boek brengt het kunstproject in beeld, dat Lieve in september 2019 tentoonstelde in het oude stationsgebouw in Herne.

Steenhout

Lieve Bollaert en De Okkernoot kun je zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 ontmoeten, op het prachtige kasteeldomein Steenhout in Vollezele, telkens tussen 14 uur en 18 uur.

Lieve stelt er enkele werken uit het boek tentoon.

Bij een hapje en een drankje kun je daar ook direct intekenen op het boek.

Stationsgebouw

De opbrengst van het boek gaat integraal naar het inclusief project van De Okkernoot in het oude stationsgebouw van Herne.

Het boek is enkel verkrijgbaar via intekening of op 054-56 74 53 (Jolien of Goedele).

Info: De Okkernoot.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons