• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Fred Brouwers brengt klassiek met een plezierige toets

  13 september 2019

  NINOVE – Neos organiseert dinsdagnamiddag 17 september een eerste najaarsconferentie met Fred Brouwers.

  Hij is vooral de bekende Klara-presentator, met de zeer herkenbare stem. Hij werkte ook voor Radio 2 (‘Bij Bach op de koffie’), voor Radio 1 (‘De Lange Mars’), voor Radio Vlaanderen Internationaal.

  Voor Klara presenteerde hij van bij de start in 2000 tot aan zijn VRT-pensioen in 2011. Hij verzorgde diverse programma’s en presenteerde ook concerten, festivals en bijzondere evenementen. Je associeert hem wellicht nog het meest met jet nieuwjaarsconcert en de prestigieuze ‘Koningin Elisabeth Wedstrijd’. Daarnaast was hij ook een hele tijd voorzitter van Jeugd en Muziek Vlaanderen en docent ‘Radio’ aan het RITS in Brussel.

  Hij zong aan de zijde van o.m. Jasperina de Jong, Leah Thys en Chris Lomme. Momenteel treedt hij regelmatig op als zanger van het American Songbook repertoire uit de jaren ’30-’40-’50 met de VRT Big Band. Hij presenteert nog steeds concerten in België en Nederland, begeleidt regelmatig cultuurreizen voor het Davidsfonds en supportert in zijn vrije tijd voor OH Leuven.

  Culturele duizendpoot Brouwers staat garant voor aan avond klassieke muziek met een plezierige toets, zoals we haar nooit bekeken.

  Praktisch

  • Datum en uur: dinsdag 17 september om 14.30 uur.
  • Plaats: zaal Roosevelt, Oudstrijderplein Ninove
  • Toegangsprijs: € 5 (Neos-leden) of € 8 (niet-leden).

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons