• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Geen beiaardconcerten op Valentijnsdag wegens ziekte zangeres

  14 februari 2021

  NINOVE – De drie geplande beiaardconcerten in openlucht aan de WZC’s Castelmolen en Klateringen gaan niet door.

  Op Valentijnsdag zouden de bewoners en het personeel van de woon-zorgcentra Castelmolen en Klateringen een beiaardconcert geoffreerd krijgen. Om 11 uur en om 13.30 uur en 14.30 uur zouden zangeres Katrien Smets en beiaardier Jan Verheyen gedurende een half uur Belgische chansons brengen.

  Dat initiatief is in extremis afgeblazen wegens de ziekte van de zangeres.

  De livestream van Ninofmedia gaat dus evenmin door.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons