• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Kandideren voor de Ninoofse erfgoedprijs

  11 juli 2020

  NINOVE – Voor de prijs ‘onroerend erfgoed’ kunnen kandidaten een aanvraag indienen vóór 1 oktober 2020. De winnaar ontvangt € 2.000.

  De erfgoedraad van Ninove reikt in 2020 voor de tweede maal een prijs ‘onroerend erfgoed’ uit. De prijs beloont een initiatief, dat onroerend erfgoed zoals gebouwen en landschappen op een positieve manier in de kijker zet.

  De eerste ‘Onroerend erfgoedprijs’ in 2018 bekroonde als laureaat de geslaagde renovatie van de woning Astridlaan 4 in Ninove.

  Kandideren

  Momenteel is de adviesraad op zoek naar een tweede winnaar (ter waarde van € 2.000) en een laureaat (ter waarde van € 1.000).

  Recente projecten, gericht op voorbeeldig behoud en beheer van onroerend erfgoed in Ninove, kunnen kandideren. Enkel projecten van een privépersoon of een privé-instelling komen in aanmerking. Ze moeten gerealiseerd zijn op Ninoofs grondgebied na 1 oktober 2015.

  Een jury van vijf experten beoordeelt de kandidaturen op basis van criteria als:
  – uitzonderlijk belang,
  – het vernieuwend karakter,
  – de hefboomfunctie.

  Kandidaturen moeten voor 1 oktober 2020 zijn ingediend.

  Info: het reglement en een inschrijvingsformulier.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons