• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Kerstmarktcomité zet Pollare toch in het licht

  28 november 2020

  POLLARE – Geen feesteditie voor de 25ste kerstmarkt, maar toch brengt het comité wat licht in deze donkere dagen. Vanaf vrijdag 27 november tot en met driekoningenavond baadt de dorpskern in een kerstsfeer.

  “Geen kerstmarkt, maar toch wilden we iets van kerstsfeer brengen”, zegde ons comitévoorzitter Danny Sorgeloos. “Al kijken we natuurlijk wel uit naar volgend jaar voor de 25ste editie.”

  Samen met een tiental andere vrijwilligers was hij in het getouw om in de dorpskern de kerstverlichting aan te brengen. “In normale omstandigheden zijn we daar anderhalve dag mee bezig. Nu hangen wij maar de helft, ongeveer 150 m langs een kant.”

  Licht

  Ook secretaris Walter Cieters is een van die vele naarstige werkers. “Inderdaad geen feesteditie en dus minder dan anders. Gelet op de omstandigheden, hadden wij deze zomer eigenlijk al beslist om geen kerstmarkt te organiseren. Maar toch wilden wij Pollare in het licht zetten. Wij roepen ook de bewoners op om de huizen te versieren.”

  De kerstverlichting gaat vrijdag 27 november aan. Ze brandt dan elke dag tussen 17 uur en 23 uur. Ook de kerk van Pollare is open en je kunt er zoals de traditie het wil de kerststal bewonderen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons