• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Keva brengt eindejaarsconcert met geheel nieuw repertoire

  09 december 2019

  ASPELARE – De koninklijke harmonie ‘Kunst Eer en Vermaak Aspelare’ (Keva) brengt tijdens de feestdagen een concert in de kerk van Aspelare. Het heet niet langer kerstconcert, maar eindejaarsconcert. Het concept is hetzelfde, maar het repertoire is geheel nieuw.

  Op 2de kerstdag brengen de muzikanten o.l.v. Sander Kintaert een gratis concert, gevolgd door een gezellig samenzijn in de basisschool van Aspelare. De harmonie komt met een nieuw repertoire, vandaar de naamswijziging. 

  Dit jaar hebben ze ‘The Maries’ als speciale gasten uitgenodigd: actrices Laura Seys, Maja Van Honsté en Line Ellegiers. Samen vormen zij het close harmony trio ‘The Maries’. De naam is een knipoog naar hun gezamenlijke rol in de spektakelmusical 40-45.

  Het zijn drie meisjes met een liefde voor zingen, dansen en entertainen. Zij brengen muziek nét iets anders dan je gewoon bent en strooien sfeer, positiviteit en energie in het rond.

  Een aantal nummers, die je die avond te horen krijgt: Red Mountain, Christmas on Broadway Street, Scatman, Hoe het danst, Mercury.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: donderdag 26  december om 19uur.
  • Plaats: Sint-Amanduskerk Aspelare.
  • De toegang is gratis.
  Info: Keva websiteKeva FB-pagina.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons