• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  KEVA-lenteconcert ‘Back in Time’

  13 april 2019

  NINOVE – Harmonie KEVA uit Aspelare brengt zaterdag 27 april een jubileumeditie van hun lenteconcert in het cc De Plomblom.

  Ze zullen voor de 25ste keer optreden in het Ninoofs cultuurcentrum. Het concert krijgt de toepasselijke naam ‘Back in Time’.

  Speciaal voor deze feesteditie mochten de muzikanten een selectie maken uit hun favoriete nummers van de voorbije kwarteeuw. Ze kozen o.a. voor toppers als ‘Phantom of the Opera’, ‘Mas que Nada’, ‘Backdraft’ en Ennio Morricone.

  Onder leiding van dirigent Sander Kintaert hoor en zie je zowel het harmonieorkest als het jeugdorkest aan het werk.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: zaterdag 27 april 2019 om 20.00 uur in CC de Plomblom, Graanmarkt Ninove
  • Kaarten: € 10, te verkrijgen bij muzikanten of via mail naar kaarten@keva-ninove.be.
  • Gratis voor kinderen tot 12 jaar
  Info: KEVA.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons