• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

KRASJ 4 daagt uit

31 augustus 2018

NINOVE – Graffiti op de Koepoort! Maar niets is wat het lijkt. De boodschap is een van de vele blikvangers voor de kunstenbiënnale KRASJ4.

Het kunstenfestival schiet stilaan uit de startblokken. De echte start is voor zaterdag 8 september. Gisteren bracht de Duits-Nederlandse kunstenaar Helmut Dick alvast een gevelsculptuur aan op de Koepoort.

Let wel, hoewel het lijkt alsof er rechtstreeks op de Koepoort is geschilderd, gebeurde dit niet. Er is een latexlaag aangebracht waarop is geschilderd. Op 2 oktober wordt het kunstwerk verwijderd.

Als is het begrip ‘kunstwerk’ natuurlijk relatief, gelet op de minder positieve reacties op de sociale media. Maar indien het de bedoeling was om KRASJ4 onder de aandacht te brengen, zijn de initiatiefnemers alvast geslaagd.

Info: https://www.facebook.com/krasjbiennale

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.