• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  KRASJ 5 kan dan toch het kind in u tonen

  13 maart 2021

  NINOVE – Deze derde poging van KRASJ5 zal lopen volgens een andere formule. Niet gespreid over meerdere weekends. Wel een korte maar krachtige editie met weekend- én weekdagen tijdens de paasvakantie, van 3 tot en met 18 april op zeven bijzondere locaties.

  KRASJ 5 is eind 2020 twee keer afgelast wegens beperkingen van virale aard.
  Maar in de paasvakantie kun je het werk van de 30 deelnemende kunstenaars dan toch ontdekken.

  Zij en curator Griet Menschaert kijken er naar uit om hun bestaande of nieuwe creaties tentoon te stellen op 7 verschillende locaties: de Liberale Kring, de Koepoort, het huisje aan de bib, maalderij Prové, het Oud Stadhuis, de abdijparking, café Passage.

  Praktisch

  • Je moet op voorhand je tickets reserveren (link onderaan) vanaf 12 maart. Vergeet niet je reservatie af te ronden met het downloaden van je gratis tickets. Breng deze mee naar KRASJ.
  • Opgelet: maximum 20 bezoekers per tijdslot.
  • Data: van 3 tot en met 18 april 2021
   – elke donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag,
   – telkens van 14 tot 18 uur.
  • Beleef KRASJ digitaal en maak een wandeling door de catalogus met het werk van de deelnemende kunstenaars.

  Info: reserveer hier je ticketsKRASJ5-brochure.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons