• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Maak zelf een foto tijdens Open Monumentendag

04 september 2018

NINOVE – Vlaanderen viert op zondag 9 september 30ste verjaardag van Open Monumentendag (OMD). Tijdens deze bijzondere verjaardageditie kan je deelnemen aan een wedstrijd door een prachtige foto van een bezocht monument door te sturen.

Het programma van Open Monumentendag is ook dit jaar opnieuw heel divers. Maar ook na OMD willen we natuurlijk van ons prachtige erfgoed blijven genieten. Dat kan door deel te nemen aan de fotowedstrijd van ‘Wiki Loves Heritage’.

Neem op 9 september je camera mee of gebruik jouw smartphone om prachtige foto’s te maken van de monumenten die je bezoekt. Laad de foto’s na je bezoek op in de databank van Wikimedia (alle voorwaarden lees je daar).

Dankzij jouw bijdrage aan de wedstrijd werk je mee aan de online zichtbaarheid én vindbaarheid van monumenten. Daarbij maak je ook kans op een van de geweldige prijzen.

Praktisch

  • Op zondag 9 september, van 10u tot 18u de hele dag (tenzij anders vermeld in het programma).
  • Open Monumentendag is gratis.
  • Het volledige programma en meer informatie vind je via www.openmonumentendag.be.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.