Musical Studio Ninove brengt ‘Romeo & Julia’ en ‘#Leef!’

  02 november 2021

  NINOVE – Na meer dan twee jaar staan de acteurs/zangers van Musical Studio Ninove terug op de planken met twee producties op 10 en 13 november in het cc De Plomblom.

  De groep Pro Teens speelt woensdag 10 november ‘Romeo & Julia’. Daarbij ook de mini-musical ‘Kruistocht in spijkerbroek’. Aanvang om 19.30 uur.

  Op 13 november brengen de Academy-groepen de voorstelling ‘#Leef!’, om 17.30 uur en 19.30 uur.

  Info en tickets: Musical Studio Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons