• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Neos brengt leven in de brouwerij

  12 oktober 2020

  NINOVE – De lokale afdeling van Neos startte het nieuwe werkjaar bijzonder goed. De komende maanden staan interessante activiteiten gepland.

  ‘The Roy Orbison-story’ van 15 oktober in het cc De Plomblom is doorgeschoven naar 16 november 2021. Dat is ook het geval voor het ‘Frivole Framboos-dubbelconcert’ van 24 november . Dat komt volgend werkjaar op de kalender.

  Maar eerst is er een namiddagje volksspelen, dinsdag 20 oktober 2020 in het Ninoofse stadspark en de sporthal. Het zijn spelletjes van vele jaren terug voor iedereen. Niet voor de competitie maar wel voor de gezelligheid.

  Uitkijken is het ook naar een nieuwe conferentienamiddag van Lieven Debrauwer. De conferencier en filmcineast brengt dinsdag 17 november muziek, filmfragmenten, kleding en anekdotes over Hollywoodmusicals.

  Info: Neos Ninove – secretaris Christiane Bické (0477-41 02 37) – voorzitter Danny Schoon (0474- 44 48 92)

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons