• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Neos Ninove blikt terug op bijzonder geslaagde kerstactie

  04 januari 2021

  NINOVE – De twintig winnaars van de Warme-Wensen-Kerstactie van Neos Ninove beleefden fijne en innemende momenten. Mireille Vaessen belde hen op voor een deugddoend gesprekje. Zij trakteerde hen nadien op hun favoriet life-concertje.

  De deelnemers aan de actie moesten zelf naar minimum vier mensen een bemoedigend mailtje of briefje sturen, met het secretariaat van Neos Ninove-secretariaat in kopie.

  Uit de bijna zeventig deelnemers zijn twintig winnaars gekozen, die zoveel vrienden van binnen en buiten Neos met kerstmailtjes of –kaartjes hadden overstelpt.

  De klasse-zangeres Mireille verraste hen dan tijdens de eindejaarperiode.

  De vele reacties van de deelnemers waren unisono positief en ook Mireille zelf heeft er van genoten.

  Info: Neos Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons