• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Neos organiseert kerstactie met warme muzikale wensen

  08 december 2020

  NINOVE – De lokale afdeling wil met die actie de warmte van de vriendschap en de gezelligheid van graag gehoorde muziek samenbrengen. 20 winnaars krijgen een heel aparte muzikale hoofdprijs.

  Als lid stuur je een briefje of een mailtje naar minstens vier andere Neos Ninove-leden én naar het Ninoofse secretariaat (zie onderaan artikel).

  Je mag er natuurlijk meer sturen, ook naar niet-leden. Doe dit vóór 25 december.

  Denk er misschien even over na hoe je iemand, die het wat moeilijk kan hebben in deze periode, kan opbeuren.

  20 winnaars

  Uit alle ingezonden kaartjes of mails, die op het secretariaat toekomen, loot Neos 20 winnaars.

  Mireille Vaessen zal hen persoonlijk thuis opbellen, een persoonlijk verzoekliedje brengen en daar ook een speciale intentie aan toevoegen.

  Zij was in Ninove te horen en te zien tijdens de muzikale conferentie ‘Juke Box…vragen staat vrij’. Als een veelzijdige zangeres met allure en stijl is zij bekend van o.m. haar performances rond de iconische zangeres Edith Piaf en als vertolkster van de meest bekende nationale en internationale songs uit de afgelopen decennia.

  Info: Neos secretariaat Halsesteenweg 28 te 9402 Meerbeke – ninove@neosclub.be – 0477-41 02 37.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons