• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Neos start een nieuw werkjaar

  10 september 2020
  Mireille Vaessen

  NINOVE – Het Netwerk voor Ondernemende Senioren (Neos) vangt een nieuw werkjaar aan met twee blikvangers: Mireille Vaessen en een yogacursus.

  Op de eerste najaarsconferentie dinsdagnamiddag 29 september is Mireille Vaessen te gast. Ze is een veelzijdige zangeres met allure en stijl, bekend van o.m. haar vertolkingen rond de iconische zangeres Edith Piaf. Zij zingt de meest bekende nationale en internationale songs uit de afgelopen decennia. Dit keer brengt ze een verzoekprogramma. Daarin kunnen de Neos-leden een geliefkoosd liedje aanvragen en er een speciale intentie aan toevoegen.

  Deze bijzonder muzikale namiddag heeft plaats dinsdag 29 september om 14.30 uur in zaal Roosevelt, Oudstrijdersplaats Ninove.

  Yoga

  Nieuw dit jaar: een yoga voor en met senioren. Deze vindt plaats op 4 maandagen in september en oktober. Geen nieuwe sport, maar een wekelijks uurtje initiatie in deze eeuwenoude lichaamsontspanning. Joske Leemans heeft al tientallen jaren internationale ervaring als yoga-lesgeefster. Zij is lid van Neos Ninove.

  De lessen hebben plaats in de Ninoofse sporthal aan de Parklaan op 14, 21 en 28 september en 5 oktober 2020, telkens om 14 uur (samenkomen in de sporthal tegen 13.50 uur). De deelnameprijs voor de vier lessen samen bedraagt € 20, verzekering inbegrepen. Je betaalt vooraf op de Neos Ninove-rekening BE73 4340 0160 6160 vóór 12 september 2020.

  Info: secretaris Christiane Bické (0477-41 02 37) – voorzitter Danny Schoon (0474-44 48 92) – ninove@neosclub.beNeos Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons