• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Nieuw cultuurseizoen start met gratis optredens

23 september 2017

Zaterdag 23 september is er om 20 uur in het buitentheater van Cultureel Centrum De Plomblom in Ninove een gratis dubbelconcert van Àlaská & Moustash. Ze brengen ieder op hun manier vrolijke, aanstekelijke feestmuziek. Naar aanleiding van de start van een nieuw cultureel seizoen biedt het cultuurcentrum iedereen daarbovenop een hapje aan.

Àlaská staat garant voor muziek en spektakel, show en ambiance. Je komt ogen en oren tekort wanneer deze olijke bende het podium bestijgt. Ze brengen een mix van pop, rock, funk, reggae,… opgediend met een flinke scheut ska. Een onnavolgbare dansmachine die niemand onbewogen laat”, vertelt cultuurfunctionaris Pieter Claessens. “Moustash laat je dan weer springen, stampen, dansen, wenen, drinken en schreeuwen. Deze band-met-eigen-smoel brengt een rijkelijk gevarieerde set waarbij de nietsvermoedende luisteraar getrakteerd wordt op een heerlijke potpourri van swing, ska, Frans chanson, Nederpop, liedkunst, balkan, en bossanova. Met hun roots in het straatspektakel doorweven de mannen van Moustash deze muzikale weelde met spontane humor en poëzie in interactie met het publiek.”

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.