• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninove roept op om mee te fonkelen

  25 november 2020

  NINOVE – Onder het motto ‘Steek een lichtje aan voor de zorg en voor elkaar’ probeert ook Ninove de duisternis te doorbreken. Daarom plaatst de stad een oproep.

  Steek jij ook de lichten aan? Of het nu een lamp achter je raam is, een kaarsje op de stoep of een kerstslinger: alle lichtjes helpen.

  Foto

  Als je trots bent op jouw fonkelende voortuin of sprankelend balkon, deel dan een foto van jouw huis. Dit kan op twee manieren.

  • Post je foto op Instagram, gebruik de hashtags #ninovefonkelt en #zorgvoorlicht, en tag @stadninove.
  • Stuur je foto naar cultuur@ninove.be.

  Uit alle inzendingen loot de cultuurdienst 10 foto’s. De winnaars krijgen een fonkelende prijs.

  Wandeling

  De stad verzamelt de zotst verlichte huizen en buurten en zet ze op een plannetje. Op die manier kan iedereen er tijdens een wandeling van genieten.

  Een kaart vind je vanaf 7 december op Ninove fonkelt. Wil je jouw huis op die kaart? Stuur dan een foto en je adres naar cultuur@ninove.be.

  Lichtanimaties

  Ook de stad zelf blijft niet achter en zorgt voor lichtanimaties in de straten en aan de stadsgebouwen.

  Van 14 december tot en met 10 januari kan je in het stadscentrum een stralend Oud Stadhuis en een fonkelende Koepoort bezichtigen.

  Een overzicht van alle lichtanimaties vind je binnenkort op Ninove fonkelt.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons