• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Sandra Kim en Gio Kemper geven dubbelconcert in de Oktoberhallen

  16 november 2020

  WIEZE – Koningin (Sandra Kim) en Duiker (Gio Kemper) eindigden als eerste en tweede in het populaire programma ‘The Masked Singer’. Jeroen Events wist beide artiesten te strikken voor een uniek live concert op 27 maart 2021 in de Oktoberhallen.

  Met 2 miljoen kijkers was ‘The Masked Singer’ het populairste programma sinds lang.

  Niet zonder trots stelt Jeroen Events de liveshow ‘Sandra Kim & Gio Kemper’ voor. “Elke artiest brengt afzonderlijk een show van ongeveer 75 minuten. Ik kan hen spijtig genoeg niet in Ninove laten optreden. Hier is geen zaal groot genoeg. We gebruiken immers maar 1/5 van de capaciteit van de zaal om alles corona-veilig te laten verlopen. Daarom moest ik uitwijken naar de Oktoberhallen in Wieze.”

  Door die opstelling kun je enkel tickets kopen in bubbels van 4/6/8 personen. “Het aantal toeschouwers is dus beperkt. Op die manier kunnen we toch zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze topshow en is het ook haalbaar voor ons.”

  Praktisch

  • Datum en uur: zaterdag 27 maart 2021 om 20 uur (de deuren gaan open om 18.30 uur).
  • Plaats: Oktoberhallen, Schrovestraat 22A Wieze.
  • Tickets: € 35 per persoon, incl. reservatiekost – tickets koop je via deze link.

  Ninofmedia mag 1 duoticket weggeven. Deel dit artikel op onze Facebookpagina. Onze onschuldige hand van dienst duidt de gelukkige aan. Wij verwittigen de winnaar.

  Info: Jeroen EventsTickets reserveren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons