• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Thomas Maris schildert blikvanger op muur van zwembad De Kleine Dender

  31 maart 2021

  NINOVE – In plaats van de loszittende tegels te tellen, kunnen de zwemmers nu aankijken tegen een mooie muurschildering van Thomas Maris.

  Tijdens de corona-sluiting zijn in De Kleine Dender de loszittende tegels boven de 2 meter verwijderd.

  Thomas Maris is een graffitikunstenaar met Ninoofse wortels. Op de vrijgekomen ruimte heeft hij de afgelopen weken een metergrote muurschildering aangebracht: 3 imposante vissen in tinten blauw.

  Een echte blikvanger en een esthetische meerwaarde voor het zwembad.

  Mocht je zin hebben om baantjes te zwemmen met een kijk op de muurschildering, dan moet je wel online reserveren (zie onderaan artikel).

  Info: Thomas MarisDe Kleine Denderreserveren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons