• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vanessa Chinitor brengt ambiance in het WZC Wilgendries

  12 februari 2021

  VOORDE – Alle bewoners van het woon-zorgcentrum (WZC) Wilgendries stonden vrijdagnamiddag 12 februari paraat voor het optreden van Vannesa Chinitor en Dirk Bauters.

  Na vele maanden van corona-maatregelen en haast zonder bezoek, was het een welgekomen verrassing voor de bewoners.

  Het optreden vond plaats op het terras. De bewoners konden de show bijwonen vanuit de cafetaria, veilig en warm achter het glas.

  Valentijn

  “Valentijn is een moment waarop we stilstaan bij al wie we liefhebben. We doen ons best om hen een fijn gevoel te geven”, aldus directeur Maarten Drieghe.

  Vandaar dat Toerisme, Zorg en Cultuur mekaar de hand reikten. Busmaatschappij Coach Partners en reisbureau Viamundi zetten het plan op om tijdens deze koude dagen wat meer liefde te verspreiden. Omdat de zorg-, de reis- en de cultuursector het de laatste maanden heel erg moeilijk hebben, organiseren ze een reeks mini-Valentijnsconcerten samen met zangeres Vanessa Chinitor.

  Met een luxeautocar trekken ze tussen 11 en 19 februari langs 21 woonzorgcentra en rusthuizen in de buurt van hun verschillende vestigingen. De vestiging Wilgendries was bij de gelukkigen voor een dergelijk optreden.

  Openluchtconcert

  Zangeres Vanessa Chinitor, bekend van Eurosong, bracht een openluchtconcert, volledig corona-veilig. Ook Dirk Bauters was van de partij om tussen de Vlaamse hits te zorgen voor een komische noot.

  Een mooi initiatief, dat een glimlach op vele gezichten toverde. De ambiance zat er in bij bewoners en personeel, die uit volle borst de liedjes meezongen.

  Ook Vanessa Chinitor genoot met volle teugen van haar optreden na vele maanden thuis te zitten. Ze was blij om de mensen terug te zien opleven en hoopte om zo snel mogelijk opnieuw meer optredens te kunnen geven.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons