Vind het vat (2022) – UPDATE – Eerste putten gegraven

  16 augustus 2022

  NINOVE – De zoekwedstrijd ‘Vind het Vat’ nadert stilletjes aan zijn hoogtepunt. De Witkapjagers rest nog een halve maand om het begeerde vat op te graven.

  Meer dan 40 keer is de code gekraakt, die toegang geeft tot level 2.

  Daarvoor moesten de deelnemers drie fotozoektochten, met telkens een puzzelopdracht, tot een goed einde brengen. Onder meer de winnaars van de edities 2018, 2019 en 2021 zitten in het selecte groepje.

  Nu al bereiken ons foto’s van deelnemers, die menen de begraafplaats te kennen. Alles wijst erop, dat ook deze editie op een verbeten strijd uitdraait.

  Witkapjagers, die er nog niet in slaagden om level 2 te bereiken, moeten niet wanhopen. Als zij de code kraken, krijgen ook zij alle tips van level 2 toegestuurd; behalve de extra tip, die we afficheerden bij de bosloop in Neigem.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons