4de Tribù-festival: vertrouwde zomerse stijl met nieuwe accenten

  05 augustus 2019

  NINOVE – Zaterdag 10 augustus verrijst in het stadspark opnieuw een heus palettendorp, waar de 4de editie van het Tribù-festival zal plaatsvinden. De gekende zomerse stijl, de heerlijke cocktails en de prachtige inkleding blijven behouden. Dit jaar kun je er ook een aantal nieuwigheden te ontdekken.

  Zo zal Age of Love met hun concept zorgen voor de ultieme retro classics. Naast Tomorrowland is Tribù het enige festival waar je ze deze zomer kunt vinden. Mike Push, Jan Van Biesen, Jeroen De Lodder en Jaydee draaien hier de plaatjes.

  Verder is ook gedacht aan de festivalganger, die het graag commercieel houdt. Dj Licious (bekend van zijn radiohits Naked, Calling en I’ll Be Allright) zal samen met zijn vrienden het kleinste podium invullen. Kom het zeker ontdekken tussen de bomen en het groen van het Ninoofse stadspark.

  Natuurlijk is er ook de Tribù-stage met tal van grote nationale en internationale artiesten: Reinier Zonneveld, Joyhauser, Nico Morano, Nick Bril.
  Dansers, vuuracts en steltenlopers zorgen voor het totaalspektakel. Tal van foodtrucks zullen de hongerigen weten te verzadigen met hun lekkernijen.

  Last but not least is er ook het VIP-dorp, dit jaar in samenwerking met een andere klinkende naam: Delicious Deep. Dit concept combineert lekker eten met een leuke dansplaat. Zo zal Kris Van Der Cammen, chef van Nonon en B-EATS van Tomorrowland, de gasten verwennen met zijn culinaire kunsten. Kortom Delicious Deep is er voor wie de festivalbeleving net wat meer mag zijn.

  Info: tickets zijn te koop via de Facebook-pagina Tribu festival 2019 of via de website tatkraftevents.

  Vrijkaarten

  Ninofmedia heeft 4 vrijkaarten weg te geven. Deel dit artikel en like onze facebookpagina en wie weet ben je een van de gelukkigen!

  Winnaars maken we bekend op vrijdag 9 augustus.

   
   
   

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons