• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Alex Agnew laat publiek The Mauritz gieren van het lachen

  09 oktober 2020

  NINOVE – The Mauritz ontvangt deze maand niet enkel muzikale gasten, ook de liefhebbers van de stand up comedy komen aan hun trekken.

  Bruno Van der Haeghen (The Mauritz), Benjamin Adam en Kim Barbé (Maspoe) sloegen de handen in mekaar. De komende maand kan je verschillende artiesten aan het werk zien in de evenementenhal aan de Mallaardstraat.

  Donderdag 8 oktober mocht Antwerpenaar Alex Agnew de spits afbijten met zijn aangepaste corona-show ‘An Evening With Alex Agnew’. Hij entertainde het publiek naar goede gewoonte met zijn rechttoe rechtaan humor.

  Omwille van de corona-maatregelen zag Agnew zich eerder genoodzaakt de voorziene theatertour ‘Be Careful What You Wish For’ af te lassen. Die show is daarom enkel nog te zien in de Kinepoliszalen. De dvd ervan kun je verkrijgen op alexagnew.be.
  Voor de theaterzalen kwam Alex Agnew daarom met het corona-veilig alternatief ‘An Evening With Alex Agnew‘.

  Ninofmedia mocht meegenieten én een gesprekje voeren met de komiek en de organisatoren.

  Het moet gezegd: deze laatsten hebben er alles aan gedaan om er een gezellige én corona-veilige avond van te maken.

  Agnew komt zondagmiddag 25 oktober trouwens terug naar de evenementenhal voor een uitverkochte tweede editie.

  Info: als je nog tickets wilt bestellen voor een van de shows in The Mauritz, kan je terecht op het nummer 0497-49 83 24 of via Mauritzconcerten.Snel zijn is de boodschap, want veel shows zijn al uitverkocht!

  Ninofmedia mag een tafel voor vier wegschenken voor volgende zondag 11 oktober. Fans van charmezanger en streekgenoot Christoff kunnen die dag hun hart ophalen in The Mauritz. Deel dit artikel op onze FB-pagina. Wij verwittigen de gelukkigen.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons