Autovrije zondag centrum afgesloten van 12 tot 19 uur !

  16 september 2018

  NINOVE – Alle activiteiten vinden plaats tussen 13 uur en 18 uur (tenzij anders vermeld).

  Verkeersregeling

  De meeste straten en pleinen in Ninove centrum zullen vanaf 11 uur parkeervrij zijn en tussen 12 uur en 19 uur verkeersvrij. Dit zijn alle straten en pleinen, die vallen binnen de rode afbakeningslijn op het plan.

  Parkeren met de fiets

  De stad voorziet twee fietsparkings, waar je je fiets veilig kan stallen. De eerste ligt op het binnenplein van het stadhuis, de tweede aan het plein aan de Twijnster. Van daaruit liggen alle activiteiten op wandelafstand.

  Parkeren met de wagen

  Je kan je auto parkeren langs de ringwegen (Albertlaan, Aalstersesteenweg, Koning Boudewijnlaan, Brusselsesteenweg, Leopoldlaan, Elisabethlaan) en op volgende parkings: Carrefour, Colruyt, Mallaardparkings (incl. de bedrijfsparkings langs de Mallaardstraat), PTI, HH Harten instituut en parking Oude Kaai (enkel toegankelijk via Mallaard).
   
   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons