Ballonenmeeting ten voordele van Mercy Ships

  19 juni 2018

  NINOVE – Rotary Club Ninove-Dendervallei organiseert zaterdag 30 juni 2018 haar 1ste ballonnenmeeting op de terreinen en parking van voetbalclub KvK Ninove. De opbrengst gaat naar de hulporganisatie Mercy Ships.

  Het is meteen de laatste organisatie van het werkjaar 2017-2018 van Rotary Club Ninove-Dendervallei en van uittredend voorzitter Michel Bellemans. “We hebben dit werkjaar verschillende fundraisings gedaan: de première van ‘Het tweede gelaat’ met Werner De Smedt, een eindejaarsverkoop van koffie, gin en Rotarybier, een Breugelfestijn, Lovely Red in samenwerking met Inner Wheel Ninove. En op 30 juni dus de kers op de taart: de ballonnenmeeting.”

  Geïnteresseerden kunnen niet alleen meevliegen, maar ook genieten van een waaier aan randactiviteiten. “Zoals de gekende ballonnenmeeting van Sint-Niklaas”, aldus de voorzitter, “maar dan op een beperkter schaal. Je zal modelballonnen kunnen bewonderen en ook de zogenaamde special shapes, in het binnenste van een grote ballon kunnen stappen en er is natuurlijk een groot aanbod aan catering, ook in de kantine van KVK Ninove. We plannen optredens van de coverband ‘Commerwell’ en natuurlijk zijn ook ‘Fred Tet & The Swinging Tepelboys’ van de partij. Voor de voetballiefhebbers voorzien wij een groot scherm van 28 m². Tussen 19 uur en 21 uur stijgen dan de ballonnen op in twee golven. Bij valavond zorgen muziek en een night glow van modelballonnen voor een heel speciaal effect.”

  De ballonnenmeeting is een initiatief van Rotary Club Ninove-Dendervallei, in samenwerking met DROOM Ballonvaarten en Modelballon.be. Zoals vermeld is dit bedoeld als steun aan Mercy Ships. “Het grootste privaat hospitaalschip, dat gezondheidszorg brengt in de armste landen van Afrika. Samen met twee andere clubs hebben wij in totaal 134.000 dollar opgehaald met onze verschillende fundraisings.”

  Info:www.ballonmeetingninove.be of via mail info@ballonmeetingninove.be; https://mercyships.be/

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons