Bart De Freyne stelt tentoon in Oud Stadhuis

  02 februari 2019

  NINOVE – Volgend weekend kunnen kunstliefhebbers drie dagen lang terecht in het Oud Stadhuis om de kunstwerken van Bart De Freyne te bewonderen.

  De tentoonstelling opent op vrijdag 8 februari haar deuren om 19 uur, met onder andere een speech van André Van Schuylenbergh, oud docent schilderen van Bart en geen onbekende bij vele kunstliefhebbers.

  In november 2011 stelde Bart al eens zijn werken tentoon, samen met Mathilde Verschelden en Linda Van Opdenbosch. Nu is het tijd voor een solovoorstelling.

  De expo is een selectie van het creatieve proces van de voorbije jaren: werk op papier (aquarellen/tekeningen, inkt) en acryl op doek. Een aantal jaren in de luwte werken – zonder druk van een geplande tentoonstelling – maakt dat er ruim de tijd was voor evolutie en experimenteren.

  Met de tentoonstelling wil Bart in eerste instantie zijn werk letterlijk tonen. De voorbije jaren werd af en toe een tipje van de artistieke sluier gelicht via sociale media. In de beslotenheid van zijn atelier creëert hij een eigen denkwereld en scheppingsproces, waarvan de resultaten bij een niet betrokken kijker vaak totaal andere betekenissen losmaken. Feedback kan daarom zeer interessant zijn volgens de kunstenaar.

  Daarom: iedereen welkom in het Oud Stadhuis vanaf volgende vrijdag!

  Praktisch

  • Data en openingsuren:
   – vrijdag 8 februari 2019 van 19 tot 22.30 uur,
   – zaterdag 9 februari 2019 van 11 tot 19 uur,
   – zondag 10 februari 2019 van 11 tot 17 uur.
  • Plaats: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein 6 Ninove
  • Toegang: gratis.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons