Bram & Lennert lanceren met ‘Kijk Omhoog’ eigen single

  06 juni 2024

  ASPELARE – De Ninoofse publiekslievelingen Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert, brengen hun eerste eigen single uit.

  Voor wie van dicht of van ver iets te maken heeft met Ninove, zijn Bram & Lennert geen onbekenden. Het duo treedt al jaren op in de streek, maar ondertussen ook ver daarbuiten, zelfs tot op het Schlagerfestival in Hasselt en het sportpaleis in Antwerpen. De mannen zorgen keer op keer voor gegarandeerde ambiance en zijn daarnaast ook met talrijke andere projecten bezig.

  Kijk omhoog

  Met hun eerste single Kijk omhoog, willen ze een positieve boodschap brengen aan de ganse wereld: creëer je eigen kansen, blijf geloven in jezelf en jaag altijd jouw dromen na.

  Het nummer is oorspronkelijk Zweeds en de tekst is geschreven door Geert Van Loffelt. Hij neemt alle teksten van het tv-programma Liefde Voor Muziek onder handen en is tevens tekstschrijver voor Niels Destadsbader. De productie lag in handen van Oski, de negentienjarige zoon van actrice Tine Embrechts.

  Zomerse popsong

  Het is een frisse, hippe en zomerse popsong geworden, die perfect past in het concept van Bram & Lennert. Gedragen op een Mumford & Sons-achtige akoestische gitaar, maar met een beat en een moderne, vernieuwende productie eronder. Dit was nodig, want het is uiteraard de bedoeling, dat het nummer past in de veelzijdige set van de twee vrienden.

  Joe FM

  Naast hun talrijke optredens de komende zomer, zullen ze ook aantreden op de Joe Singalong Party in oktober. Vrijdag 7 juni zijn ze een hele dag live te beluisteren op Joe FM, van omstreeks 8 tot 17 uur.

  Wij hadden met beiden een gesprek in de studio van Bram en kregen meteen een mini privé voorstelling van hun allereerste single.

  Ladies Night Deluxe

  Bij deze gelegenheid mochten wij meteen ook als eerste meegeven, dat er een vierde editie komt van de Ladies Night met beide heren, hoogstwaarschijnlijk tot grote vreugde van menige vrouwelijke fan. Dit jaar niet in cc De Plomblom, maar een luxe editie in Belleheide centrum, op 8 november. De ticketverkoop start vrijdag 14 juni. Snel wezen is de boodschap!

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons