• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Circus Tik Tak slaat tenten op in het centrum / Deel en win gratis tickets via Ninofmedia

  16 september 2019

  NINOVE – Circus Tik Tak slaat gedurende enkele dagen zijn tenten op in het centrum van de stad.

  Van woensdag 18 tot zondag 22 september geeft het circus vijf voorstellingen naast ’t Oeversteksken langs de Onderwijslaan. Voor het eerst sinds vele jaren krijgt een circus toelating van de stad om zijn voorstellingen terug in het centrum te geven, nadat ze jarenlang naar Meerbeke werden verwezen.

  Het circus van de bekende circusfamilie Samuel Pauwels geeft voorstellingen zonder dieren, maar het is een spektakel waaraan de kinderen enorm veel plezier beleven.

  In het programma komen levende tekenfilmfiguren aan bod, iets uniek voor het knusse Tik Tak circus.

  De voorstellingen hebben plaats op woensdag, zaterdag en zondag om 15 uur. Op zaterdag is er ook een voorstelling om 17 uur en op zondag is er een familiedagvoorstelling om 11 uur.

  Ninofmedia geeft gratis tickets weg; deel het artikel en maak kans om gratis een voorstelling bij te wonen like onze pagina en deel dit verder. Geef bij het delen je voorkeur voor welke voorstelling je kaarten wil winnen. Er zijn telkens 15 kaarten te winnen voor de volgende voorstellingen : woensdag om 15 u, zaterdag om 17 u en zondag kan je kiezen voor de voorstelling van 11 of 15 u.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons