• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Gavers biedt infrastructuur aan voor cultuursector en verenigingen

  20 september 2020

  GERAARDSBERGEN – In het provinciaal domein De Gavers kunnen de cultuursector en het verenigingsleven van 1 oktober tot en met 31 december gratis of aan een heel laag tarief een lokaal of terrein huren.

  Het provinciebestuur mikt met dit initiatief enerzijds op professionele organisatoren, die ruime zalen of terreinen in een leuke omgeving zoeken voor hun kleinschalige evenementen.

  Anderzijds kunnen de locaties ook een oplossing bieden aan lokale sport-, jeugd- en cultuurverenigingen voor een spaghetti-avond, vergadering of activiteit, waarvoor nu niet genoeg ruimte is.

  Laag tarief of gratis

  Het gaat onder andere om de evenemententent in Puyenbroeck (Wachtebeke), de polyvalente zaal De Doos, de feestweide en het strand in De Gavers (Geraardsbergen) en de buitenterreinen in Het Leen (Eeklo) en De Ster (Sint-Niklaas).

  Commerciële organisatoren betalen tot het einde van het jaar het laagste tarief. Niet-commerciële organisatoren betalen, afhankelijk van de locatie, niets of een kleine bijdrage.

  Evenementen tot eind december, die al geboekt waren, genieten van dezelfde voorwaarden.

  Info: een zaal of terrein boeken in De Gavers.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons