De vele verenigingen deden Aupeltèrn echt boezjeren

  08 november 2021

  APPELTERRE-EICHEM – Alle lokale verenigingen sloegen de handen in elkaar en zorgden zaterdag 06 november voor een zeer geslaagde 1ste editie van ‘Aupeltèrn boezjeert’.

  Koen Bevernage was zaterdagavond een gelukkige man met een succesvolle eerste dorpsfeest ‘Aupeltèrn boezjeert’.

  “Nadat we met alle verenigingen ‘De Donderdagen’ hadden georganiseerd, wilden wij samen nog iets doen en ons dorp laten leven. Dat kan alleen maar dank zij de samenwerking van alle verenigingen.”

  En het zijn er heel wat in Appelterre-Eichem. Zij waren allen direct bereid om mee te werken.

  Tabak

  Zelf liepen we langs verschillende standen en activiteiten en hadden een aantal leuke en soms verrassend interessante gesprekken.

  Zo leerden we, dat tabaksplanten niet alleen sierlijk zijn, maar zeer nuttig in de bestrijding van ongedierte in de tuin en de serre. Maarten gaf ons uitleg bij de werking van zijn schapenhouderij, terwijl hoofdleidster Silke even verderop haar schminkvaardigheden kon etaleren.

  Iedereen, die wij spraken, was vol lof over de goede organisatie en de medewerking van zoveel verenigingen. Het kan niet anders, dan dat zaterdag de basis is gelegd voor een jaarlijks weerkerend dorpsfeest.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons