• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Dit jaar geen 25ste kerstmarkt in Pollare

  15 november 2020

  POLLARE – Het Kerstmarkcomité van de vzw Parochiale Werken zal op 13 december geen 25ste kerstmarkt organiseren. Die beslissing is genomen in samenspraak met het Ninoofse stadsbestuur.

  Zondag 13 december 2020 zou een feestzondag zijn als nooit tevoren. Die dag zou de 25ste editie van de ‘Kerstmarkt Pollare’ plaatsvinden.

  ”Wij keken er al van vorig jaar naar uit om daar een spetterende en onvergetelijke kerstmarkt van te maken”, klinkt het bij de organisatoren. “Ideeën opdoen, voorbereidingen treffen. Tot…”

  Gezien de huidige omstandigheden en omwille van de aparte belevingssfeer van een kerstmarkt, besloot het Kerstmarktcomité in samenspraak met het stadsbestuur om in 2020 geen kerstmarkt in Pollare te organiseren. Het tegendeel zou iedereen natuurlijk hebben verbaasd.

  2021

  Het kerstmarktcomité bedankt de sponsors voor de vele jaren financiële steun, de stad Ninove voor de logistieke ondersteuning en de vele kramers voor hun jarenlange deelname.

  “We hopen volgend jaar terug op hen een beroep te kunnen doen. De uitgestelde 25ste editie is gepland op 12 december 2021.”

  Verlichting

  Geen kerstmarkt wil niet zeggen, dat er geen sfeer zal zijn in Pollare. Het Kerstmarktcomité zorgt voor een aangename kerstverlichting in de straten. Het vraagt aan de bewoners om niettegenstaande alles toch hun huizen te versieren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons