• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Dit jaar geen evenementen op Witte Donderdag – KetnetBand verschoven naar 2 augustus

  26 maart 2020

  NINOVE – De geplande activiteiten rond Witte Donderdag op 9 april zijn zoals verwacht eveneens afgelast. Wel heeft Jeroen Wiggeleer (Jeroen Eventst) het optreden van de KetnetBand kunnen verschuiven naar zondag 2 augustus.

  De Verenigde Handelaars Ninove (VHN) organiseren traditioneel ondermeer avondshopping en andere evenementen naar aanleiding van Witte Donderdag. Ook op 9 april zou dit gebeuren, in samenwerking met de stad en het Ninia Shopping Center.

  VHN-Voorzitter Diether Nachtergaele bevestigde ons deze beslissing. “We hadden hierover al een tijd geleden overleg met het stadsbestuur. Gelet op de omstandigheden lijkt het ons verstandig om de activiteiten rond Witte Donderdag af te gelasten en meteen uit te kijken naar volgend jaar.”

  KetnetBand

  Jeroen Wiggeleer (Jeroen Events) begrijpt deze beslissing, “uiteraard met pijn in het hart. Gelet op de grote respons op voorhand, ging dit toch een topeditie zijn. Dit is voor ons het zoveelste evenement dat is geannuleerd, maar we proberen positief te blijven. Het optreden van de KetnetBand hebben we kunnen verplaatsen naar zondag 2 augustus. De band zal dan rond 17 uur optreden op de Rechteroever.”

  Daarnaast heeft Jeroen nog enkele andere evenementen in de pijplijn. “We hopen dat Jan Smit nu voldoende hersteld is, temeer daar ook Eurosong is afgelast. Zijn optreden moesten we al twee keer uitstellen, maar nu ligt de datum vast op zondag 21 juni. Even daarvoor organiseren we op dinsdagnamiddag 2 juni ‘accordeontoppers” in de spiegeltent aan het stadspark. Op 9 mei brengen wij in het cc De Plomblom de musical ‘Arthur en de strijd om Camelot’. Hopelijk kunnen we na de crisis onze activiteiten op een veilige manier heropstarten.”

  Info: VHNJeroen Events.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons